Hadise'nin Aşk Arayışı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise, yüzü olduğu otomobil markasının lansmanında samimi açıklamalarda bulundu. Aşk konusundaki görüşlerini paylaşan Hadise, gerçek ve değerli bir ilişki arayışında olduğunu belirtti.

Hadise, önceki gün yüzü olduğu otomobil markasının lansmanında açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, hayatında kimsenin olmadığını belirterek, aşk konusunda görüşlerini paylaştı. "Her aşk iyi gelmiyor maalesef" diyen Hadise, gerçek ve değerli bir aşkın partnerin her konuda destek olmasıyla belirlendiğini vurguladı. Kendi mutluluğu için savaşabileceği bir ilişki istediğini dile getirirken, şu anda kimsenin hayatında olmadığını ve kendisiyle mutlu olduğu bir dönemde olduğunu söyledi.

Ciddi ilişkilerinin pandemi döneminde yaşandığını ve aşk için işlerini bırakma lüksünün olmadığını ifade eden Hadise, gerçek anlamda iyi gelen biriyle aşk yaşamak istediğini dile getirdi. Uzun zamandır aşk konusunda yalnız olduğunu belirten şarkıcı, Sıla'nın bir şarkısında dediği gibi "Kendine güvenen şöyle gelsin" diyerek beklentilerini aktardı.

Hadise'nin 2022'de evlendiği Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kaldığı biliniyor. Bu deneyimden sonra Hadise'nin aşk konusundaki beklentileri ve yaklaşımı daha da şekillenmiş gibi görünüyor.

Hadise Pop Yıldızı magazin Aşk