Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ankara'da

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza'nın geleceğine yönelik önemli adımların atılması için Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile bir araya gelen İkiz, ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen yatırımları masaya yatırdı. İkiz, Havza'nın sportif alanda gelişmesi için her türlü çabayı göstereceklerini vurgulayarak, "İlçemize yapılacak her türlü çalışmanın içinde olacağız." dedi.

Daha sonra, Orman Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden İkiz, Toprak Muhafaza ve Havza Islahı Daire Başkanı Ertan Pirdal, Eko Sistem Hizmetleri Dairesi Peyzaj Mühendisi Ahmet Nazım Akkaya, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Muhasebe Birimi görevlisi ve TOÇ BİR-SEN ANKARA 7 nolu Şube Başkan Yardımcısı Dursun Sağlam ile bir araya geldi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza'da yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Havzamızda güzel işlere imza atmak için çalışmalara başladık. İlk Ankara ziyaretimizi gerçekleştirdik ve önemli temaslar kurduk." şeklinde konuştu.