Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Samsun Kültür Festivali Daveti

TAKİP ET

Bursa SAMDEF, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i Samsun Kültür Festivali'ne davet etti. Festival, Samsun'un kültür ve turizmini tanıtmayı hedefliyor.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Temel Erkol ve Genel Sekreter Çetin Gonca, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin amacı, bu yıl ilki düzenlenecek olan Samsun Kültür Festivali’ne Başkan İkiz’i davet etmekti.

Samsun Kültür Festivali Hakkında Bilgi Verdiler

Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol, ziyaret sırasında Başkan İkiz’e federasyonun çalışmaları ve Bursa Kocayayla’da gerçekleşecek olan Samsun Kültür Festivali hakkında detaylı bilgiler verdi. Erkol, festivalin Samsun’un ve ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Festivalin Amaçları ve Hedefleri

Erkol, “Samsun Kültür Festivali ile ilimizin ve ilçelerimizin tanıtımına destek olmayı hedefliyoruz. Festival, gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sunacak ve Samsun’un kültür, tarih ve turizmini tanıtacak. Nazik kabullerinden ötürü Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’e teşekkür ederim.” dedi.

Başkan İkiz’den Destek Mesajı

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve Samsun’un tanıtımını yapmak için mücadele eden tüm hemşeri derneklerimiz önemli görevler üstleniyor. Bu emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Festival düzenlemek zor bir iş, sizlere kolaylıklar diliyorum. İnşallah nasip olursa festivalde sizleri yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Hediyeler ve Davet

Ziyaretin sonunda, Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol ve Genel Sekreter Çetin Gonca, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e festival davetiyesi ve çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti. Ziyarete Av. Ayan Keskin ve Ses Sanatçısı Hüseyin Şimşek de eşlik etti.

Havza Murat İkiz Bursa SAMDEF Samsun Kültür Festivali Temel Erkol Çetin Gonca Samsun tanıtımı kültür festivali hemşeri dernekleri türk bayrağı samsun haberleri