Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, YKS adaylarına araç tahsis etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılacak öğrencilere araç desteği sağladı.

8 Haziran 2024 Cumartesi ve 9 Haziran 2024 Pazar günü yapılan 2024 Yüksek Öğretim Kurumu (YKS) sınavlarına katılan öğrencilere Havza Belediyesi tarafından araç desteği verildi.


Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen sınavın ilk oturumu TYT'ye Havza'da 10 binada 1052'si kız, 942'si erkek olmak üzere 1994 aday katıldı.

Havza Belediyesince YKS'ye ilçede giren adaylar için iki gün boyunca araç tahsis edildi.  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sınava giren tüm adaylara başarı dileyerek, 2 gün boyunca belediye hizmet araçlarının adayların hizmetinde olacağını kaydetti. 

"HER ÖNLEMİ ALDIK"

Başkan İkiz, "Öğrencilerimiz yıllardır bu sınavlar için hazırlanıyorlar. Sınav günü zabıta ekiplerimizde özellikle ilçe dışından gelen adaylara okul adreslerini bulmaları konusunda yardımcı oldular. Öğrenci kardeşlerimizin sınavlarına stres yaşamadan ulaşmaları için her türlü önlemi aldık. Ekiplerimiz ayrıca sınav merkezlerinin dışında öğrencilerini bekleyen velilerimizi de düşünerek ikramlarda bulundular" dedi. 

Öte yandan sınav binalarının önünde Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tedbir alırken, aday yakınları da okul önlerinde çocuklarının başarısı için dua ederek bekledi.

samsun samsun haber son dakika YKS Havza Murat İkiz