Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir: 'STK'larla ayrı ayrı projeler yapacağız'

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının her biri ile ayrı ayrı en az bir tane sosyal sorumluluk projesi yürütmeyi planlıyoruz "dedi.

Havza Yerel Eylem Grubu (YEG) Derneği yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 
Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir başkanlığında Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, 2023 yılı içinde yapılmış olan projelerin ve bütçe değerlendirmesinin yapılmasının ardından 2024 yılı için proje planlamaları masaya yatırılarak gündem maddeleri görüşüldü.

'HİZMETE DEVAM'

Toplantıda bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı ve Havza YEG Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza YEG’in Havza'nın gelişiminde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Havza YEG’in 2024 yılında üretim ve istihdam artırıcı projelerin yanında, sosyal sorumluluk projelerini arttıracağız. İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının her biri ile ayrı ayrı en az bir tane sosyal sorumluluk projesi yürütmeyi planlıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana ilçemize katkı sağlamak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm amacımız, Havza’ya ve Havza insanına hizmet etmek. İnşallah ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.