Havza'da 5 Bin 751 Öğrenci Karne Aldı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 5 bin 751 öğrenci karne aldı.

Çayırözü İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Vekili ve Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ katıldı. Tören öncesinde öğrencilerle sohbet eden yetkililer, öğrencilere yaz tatili boyunca kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Kaymakam Kaya, öğrencilere tatil süresince eğlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ederken, Başkan İkiz ise öğrencilere iyi tatiller diledi ve eğitimdeki desteklerini vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğ ise 5 bin 751 öğrencinin karne sevinci yaşadığını belirterek, öğrencilere dinlenip eğlenmelerini ve öğretmenlerin tavsiyelerini dikkate almalarını söyledi.

Öğrencilere karneleri ve hediyelerinin dağıtıldığı törenin sonunda okul müdürüne hizmetleri için plaket verildiği belirtildi. Havza'da toplam 643 okul öncesi, 1628 ilkokul, 1763 ortaokul ve 1717 lise öğrencisinin karne aldığı kaydedildi.

Samsun havza Çayırözü İlkokulu karne töreni Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ öğrenciler veliler okul samsun haber gündem haber