Havza'da Bayram Coşkusu!

TAKİP ET

Havza'da Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı Kurban Bayramı'nı bir dizi programla kutladı. Mezarlık ziyareti, nöbetçi personel ve hasta ziyaretleri, şehit aileleri ziyareti gibi programlar gerçekleştirildi.

Havza Kaymakam Vekili ve Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede bir dizi bayramlaşma programı düzenledi.

Bayramlaşma Kaymakamlıkta Başladı

Kaymakamlıkta düzenlenen bayramlaşma programında Kaya ve İkiz, tüm katılımcıların bayramını kutladı. Kaya, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günler olduğunu vurgulayarak bölgede bayram nedeniyle yoğunluk yaşandığını ve tüm kurum ve kuruluşların talepleri karşılayacak gerekli tedbirleri aldığını ifade etti.

Mezarlık Ziyareti ve Şehitler Anısına Dua

Bayramlaşma programının ardından Kaya, İkiz ve beraberindekiler ilçe mezarlığını ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Cemil Alıcı tarafından şehitler için dua edildi.

Nöbetçi Personel, Hasta ve Engellilerle Bayramlaşma

Kaya ve İkiz, bayram coşkusunu nöbetçi personel, hasta ve engellilerle de paylaştı. Heyet, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile Havza Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek nöbetçi personel, hasta ve engellilerle bayramlaştı.

Şehit Polis Recep Şahin'in Ailesi Ziyaret Edildi

Heyet son olarak şehit polis Recep Şahin'in ailesini ziyaret ederek şehit ailesinin bayramını kutladı ve acılarını paylaştı.

Bayramlaşma programlarına İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, İlçe Sağlık Müdürü Hakan Kursal ve Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin de katıldı.

Havza samsun haber samsun Kurban Bayramı bayramlaşma Belediye Başkanlığı şehit aileleri