Havza'da Milli Maç Coşkusu

TAKİP ET

Havza'da vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Avusturya ile oynadığı karşılaşmayı Havza Belediyesi tarafından kurulan dev ekrandan izlediler.

TEK YÜREK OLDULAR

Havza Belediyesi tarafından sinevizyon aracılığı ile canlı olarak yayınlanan A Milli futbol takımımızın Avusturya ile oynadığı  zorlu mücadeleyi Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz ve vatandaşlar, Mehmetçik Meydanı'ndan kurkulan dev ekranda hep birlikte izlediler. Maçı Türkiye'nin 2-1 kazanması ve çeyrek finale kalması sonrası vatandaşlar, sevinç gösterisinde bulundu.

'YÜREĞİMİZ MİLLİ TAKIMLA OLACAK'

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Milli Takım'ın başarısından dolayı gurur duyduğunu dile getirerek, “Milli takımımız bir kez daha gururumuz oldu. Rakibini yenerek çeyrek finale kalan takımımızı kutluyorum. 6 Temmuz'da oynanacaki çeyrek final maçında Berlin’de, Hollanda’yı yenerek adımızı yarı final sonrasında finale yazdıracağız. Bunu başaracak güç 80 milyonun yüreği ve duası olan takımımızda var. Cumartesi gece yine bizler meydanda, yüreğimiz Milli takımızın yanında olacak” dedi.