Havza'da Pancar üreticisine destek mesajı

TAKİP ET

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Şeker Fabrikası heyeti, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Havza'nın pancar üretimindeki önemine dikkat çekti.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mustafa Saatcı, Amasya Şeker Fabrikası Başkanı Ahmet Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Kooperatif ve şeker fabrikasının faaliyetleri hakkında bilgiler veren heyet adına sözcülük yapan Mustafa Saatcı, Havza'nın hem kooperatif hem de şeker fabrikası için önemli bir ilçe olduğunu ifade ederek; "Kooperatif olarak bizlerde her zaman pancar üreticilerinin yanındayız" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, "Kooperatif ve şeker fabrikası bölgemiz ve ülkemiz adına önemli bir kuruluş. Belediye olarak üreten ve üretime destek veren herkesin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemize ve üreticimize en iyi hizmeti verebilmek için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu. Başkan Murat İkiz, heyeti 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali'ne davet etti.