Havzalı kadınlar 180 bin TL topladı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde bir araya gelen kadınlar, İsrail'in işgal altına aldığı Filistin'deki mağdur vatandaşlar için kermes düzenledi. Kermesten elde edilen para yardım hesabına yatırıldı

Samsun'da Havzalı Kadınlar Platformu üyeleri tarafından Filistin yararına "İşgal ve zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimize yardım için kermeste buluşuyoruz" isimli kermes düzenlendi. Kermeste 180 bin lira gelir elde edildi. Platform üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'e teşekkür etti.

AK Parti Havza Kadın Kolları Başkanı ve Havza Kadınlar Platformu Başkanı Ümran Uğurlu, kermesin 4 gün boyunca açık kaldığını ve kermeste toplanan 180 bin liranın ilgili yardım hesabına yatırıldığını ifade ederek; "Havzalı kadınlar olarak İsrail'in insanlık dışı saldırılarına maruz kalan mazlum ve mağdur Filistin halkı için alın teri döktük" dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, "İsrail'in Filistin'de sahnelediği vahşeti ve terör devleti İsrail'i bir kez daha kınıyorum. Kermes boyunca büyük emek sarf eden platform yönetimi ve gönüllü kadınlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyarette Havza Belediye Meclis Üyesi Sema Köse ve platform üyeleri hazır bulundu.