Havzalı Muhtarlardan SBB Başkanı Doğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

Havza Muhtarları Derneği üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Dernek Başkanı Adem Şahin, muhtarlar adına Başkan Doğan'a desteklerini iletti ve iş birliği mesajı verdi.

Samsun'un Havza ilçesinden bir grup muhtar, yeni atanmış olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Havza Muhtarları Derneği üyesi olan muhtarlar, başkanlarını ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Olay, Sarıca Mahallesi'nde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın makamında gerçekleşti. Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtarı olan Adem Şahin, başkanlık yaptığı dernek faaliyetleri hakkında Başkan Doğan'a bilgiler verdi. Dernek adına yapılan ziyarette, Havza Muhtarları, Doğan'a yeni görevinde başarılar dileyerek temennilerini iletti.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, nazik kabulleri için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti. Şahin, yaptığı açıklamada, "Öncelikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan’ı tüm muhtarlarımız adına tebrik ederek ve başarılar dilerim. Sayın Başkanımızın gençliği ve çalışkanlığı ile ilimize ve ilçelerimize çok güzel hizmetler kazandıracağından ötürü hiçbir şüphemiz yok. Havzalı muhtarlar olarak bizler de Sayın Başkanımızın yanında ve yardımcısı olmak adına geleni yapacağız. Bu vesile ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan’a bir kez daha hayırlı olsun temennilerimizi iletir, başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Şahin ve beraberindeki muhtarlara nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederek, "Muhtarlarımızın destek ve ortak çalışmalarımız ile Samsun’umuza, ilçelerimize ve mahallelerimize çok güzel hizmetlerde bulunacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a ziyaretin anısına semaver hediye etti. Bu samimi ziyaret, hem muhtarlar hem de belediye başkanı arasında güçlü bir dayanışma ve iş birliği mesajı verdi.

Muhtar samsun Havza Havza Muhtarları Derneği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Samsun haber Adem Şahin