Hemşire Hastanede Ölü Bulundu

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde yaşanan trajik bir olayın perde arkası, güvenlik kamerası görüntüleriyle aydınlanıyor. Özel Birinci Hastanesi'nde dedesinin yanında refakatçi olarak kalan genç hemşire Selen Bilgin'in odasında meydana gelen ve hayatını kaybetmesine neden olan olayın detayları, kameralara yansıdı.

Beylikdüzü'nde, dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastane odasında ölü bulunan genç hemşirenin, ölmeden önceki son anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olay, 13 Mayıs'ta Beylikdüzü'nde bulunan Özel Birinci Hastanesi'nde yaşanmıştı. Dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastanede koluna ilaç enjekte edilmesinin ardından odada ölü bulunan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin'in ölüm anlarına dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, genç hemşirenin hastane koridorlarında dolaştığı görüldü. Cebinden iğneyle enjekte edilen ilacın şişesinin çıktığı ileri sürülen doktor Fatih A. da görüntülerde yer aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Fatih A.'nın, Selen Bilgin'in girdiği odadan dakikalar sonra çıktığı görülüyor.

Doktor Fatih A., suçlamaları reddetmiş ve Selen Bilgin'in ilacı kendi kendine kolundan enjekte ettiğini söylemişti. Mahkemeye sevk edilen Fatih A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Hemşire Hastanede Ölü Bulundu hemşire cinayet Son Dakika Samsun Haber Beylikdüzü