Hentbol'da Madalyalar Sahiplerini Buldu

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları 'Hentbol genç kız ve erkekler il birinciliği heyecanı sona erdi. 

YEDİ TAKIM MÜCADELE ETTİ

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan ve birbirinden çekişmeli maçların yaşandığı Okul sporları Hentbol il birinciliği müsabakalarına erkeklerde 3, kızlarda 4 takım katıldı. Renkli görüntülerin ve centilmenliğin ön planda olduğu maçlar sonunda kızlarda İlkadım Ondokuz Mayıs Anadolu Lisesi 1., İlkadım Köksal Ersayın Anadolu Lisesi 2., İlkadım Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi 3. oldu. 

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Erkeklerde ise İlkadım Özel Dinamik 1., Tekkeköy Büyüklü Anadolu Lisesi 2. Çarşamba Dikbıyık Anadolu Lisesi ise 3.'lüğü elde etti. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını; Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Hentbol İl Temsilcisi Ziya Aydın, Yaşar Doğu Spor Salonu Tesis Amiri Gökhan Şevket Doğan ve gözlemci Engin Uçarlı takdim etti. 

Kızlar ve erkeklerde birinci olan takımlar 19-22 Aralık tarihleri arasında Hentbol Federasyonu tarafından belirlenecek şehirde ilimizi temsilen yarışacak.