Hentbolun yıldızları parlıyor

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Federasyonu'nda 2023-2024 sezonu altyapı küçükler, yıldızlar ve gençler Türkiye Şampiyonluğu sürecini de tamamladı. Samsun Hentbol Kulübü, iki kategoride önemli dereceler elde etti.

GENÇLERDE TÜRKİYE 5.'Sİ OLDU

Lig maçlarının ardrından altyapı faaliyetlerini de tamamlayan  Samsun Hentbol Kulübü, üç kategoride çeşitli dereceler elde etti. Kırmızı-Beyazlı ekip yıldız ve genç kızlarda çok iyi mücadele ederek ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Samsun Hentbol Kulübü yıldız kızlarda Türkiye 8.'si, genç kızlar'da Türkiye 5.'si olarak Samsun adını en üst seviyelerde duyurmaya devam etti. 

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Samsun Hentbolu'nu daha iyi yerlere getirebilmek için çalıştıklarını dile getiren Samsun Hentbol Kulübü Başkan yardımcısı ve Genel Menajeri Gökhan Sarıyer, "Bu hedefle şimdiden çalışmalara başladık. Nasıl bir yol izleyeceğimizi yönetim ve teknik ekip olarak konuşuyoruz. Yeni sezonda hedefi büyük olan bir takım kurmak istiyor ve şehrimizin önde gelenlerinden destek bekliyoruz" diye konuştu. 

İŞ İNSANLARINA SESLENDİ

Samsunlu iş insanları ve önde gelen kuruluşlarının vereceği desteğin çok değerli olduğuna dikkat çeken Sarıyer; "Sizlerin vereceği destekler bizler için çok kıymetli. Yeni sezonda inşallah şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Sezon boyunca sahada göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kızlarımıza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.