Hukukçu Gürhan Gündüz MHP'den İlkadım'a talip

TAKİP ET

Av.Gürhan Gündüz, MHP'den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Gündüz, "Bu şehir için 30 yıldır problemleri analiz ediyor, hayal ediyor, projelendiriyor ve size anlatıyoruz "dedi.

Av.Gürhan Gündüz, MHP'den İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdi. Gündüz, daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. 

HHALK'ı ziyaret eden MHP İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Av.Gürhan Gündüz, "Bu şehir için 30 yıldır problemleri analiz ediyor, hayal ediyor, projelendiriyor ve size anlatıyoruz.Önümüzde ki günlerde sürpriz projelerimizle karşınızdayız.
 MHP'den İlkadım Belediye Başkanlığı'na aday adaylık başvurusu yaptık.
 Vira Bismillah. Farkımız, şehir insanına inancımız, yılmadan yorulmadan üreten beynimiz ve Samsun için çarpan kalbimizdir.
Çünkü yedi göbek Samsunluyuz, Samsuncuyuz "dedi. 

MHP İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Av. Gürhan Gündüz, HHALK Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
                       
'AMACIMIZ MUTLU BİR KENT PROFİLİ OLUŞTURMAK'

MHP İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Gürhan Gündüz, "Samsun ilimizin en büyük ilçesi olan İlkadım’da en başta gelen sorunlardan istihdama yönelik projeler geliştirmeliyiz. İnsanların sokağa çıktıklarında birbirlerine gülümsedikleri bir Kent yaratmak istiyoruz.

Hukukçu Gündüz, İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. 
 

Vatandaşlarımızın destekleriyle İlkadım Belediye Başkanlığı görevine gelirsem, pencerelerinden çiçekler sarkan, insanların toprağa bastığı uydu kentler oluşturmak gibi daha nice istihdam projeleriyle halkımıza farklı bir belediyecilik hizmeti sunacağım. Aynı zamanda  tiyatroların şehrin dört bir yanına dağıldığı bir kültür sanat kenti hayal ediyorum.  İnşallah bunu da en kısa sürede gerçekleştirerek Samsun’u kültür ve sanatla anılan örnek bir kente dönüştüreceğiz. Halkımızın karşısına farklı bir belediyecilik vizyonuyla çıkacağız” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNCELİK VERİLECEK

Gündüz, İlkadım’da kentsel dönüşümün sağlanamadığına dikkat çekerek insanların hangi kötü şartlarda yaşadıklarını çok iyi bildiğini, öncelikle insanların rahat ve konforlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik kentsel dönüşüm çalışmalarına önem vereceklerini sözlerine ekledi.