Hüseyin Dündar, Çarşamba'da bağımsız adaylığını duyurdu

TAKİP ET

AK Parti SBB Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday olarak gösterilmeyen Çarşamba Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Dündar, bağımsız olarak 31 Mart yerel seçimlerine girme kararı aldı.

SON DAKİKA SAMSUN HABER| AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan, ancak listelerde yer almayan Çarşamba Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Dündar, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik açıklama yaptı. 

BAĞIMSIZ OLACAK 

Seçimlere bağımsız başkan adayı olarak girme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyuran Dündar, "Çarşamba bizi sever, bizde Çarşamba'yı. Hemşehrilerimin şahsıma gösterdiği güven ve itimat büyük bir onur, paha biçilmez bir değerdir. Çarşamba’mız için çalışmak, eser ve hizmet belediyeciliğine kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz.

‘Ortak paydamız Çarşamba’mız’ anlayışıyla hemşehrilerimin tamamını kucaklıyor, hangi siyasi görüşten olursa olsun bir ve beraber görüyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Çarşamba’mız için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunuyorum. Kadirşinas Çarşamba halkı en iyi hakemdir.

Hizmet işimiz, Çarşamba evimiz "diye konuştu.