İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'dan 'Türkiye Yüzyılı' Vurgusu

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin hizmet ve projelerini 'Türkiye Yüzyılı' vizyonuna uygun şekilde yürüttüklerini belirterek, ilçede sürdürülebilir kalkınma ve toplumun refahını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçenin Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun hizmetler alabilmesi için toplumun tüm kesimleriyle ve belediyenin güçlü kadrolarıyla istişare halinde olduklarını ifade etti. Başkan Kurnaz, bu doğrultuda çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Başkan İhsan Kurnaz, ilçede vizyon projelerin hayata geçirileceğini vurgulayarak şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına yoğun bir mesai harcıyoruz.

Daha sürdürülebilir, huzurlu, kalkınma hamlelerini hızlı bir şekilde yapan, doğaya ve çevreye duyarlı, bilim ve teknolojinin kullanıldığı, gençlerimizin her an yanında olan bir İlkadım için çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim, spor, kültür ve sanat alanında gerçekleştireceğimiz projelerimizde yine 2053 ve 2071 vizyonlarının izleri var. İlçemizin sadece bugün değil, gelecekte de daha güçlü, katılımcı, akıllı, vizyoner, hemşerilerimizin beklentilerini anında karşılayan ve örnek bir ilçe olması için hizmetlerimizi hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz."

Başkan Kurnaz, eğitim, spor, kültür ve sanat alanlarında gerçekleştirecekleri projelerin ilçenin gelecekte de güçlü, katılımcı ve akıllı bir yapıya sahip olmasını hedeflediğini ifade etti. Bu projelerin, ilçenin sadece bugünü değil, geleceğini de inşa edeceğini belirten Kurnaz, vatandaşların beklentilerini karşılayan ve örnek bir ilçe oluşturmak için çalıştıklarını dile getirdi.

"İlkadım'ın daha sürdürülebilir, huzurlu, çevreye duyarlı ve teknolojiyi etkin kullanan bir ilçe olması için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Eğitimden spora, kültürden sanata kadar birçok alanda projelerimizi hayata geçirerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, ilçemizi geleceğe taşıyacak adımları atmaya devam edeceğiz."

samsun samsun haber son dakika İlkadım belediyesi İhsan Kurnaz Türkiye Yüzyılı