İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: Tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, temizlik konusunda kararlılıkla "tertemiz bir İlkadım" hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

İlkadım Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için temiz bir çevre oluşturmak amacıyla kesintisiz temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün belirlenen program dahilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, çöp toplama, cadde yıkama ve genel temizlik gibi faaliyetler titizlikle yürütülüyor.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Tertemiz bir İlkadım için" sloganıyla yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kurnaz, belediye ekiplerinin gece gündüz demeden ilçenin her köşesini temizlemek için yoğun bir çaba sarf ettiğini vurguladı. Yaz aylarında artan nüfus yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak ekiplerin takviye edildiğini ve 7/24 kesintisiz bir hizmetin sağlandığını belirtti.

Başkan Kurnaz, temizlik biriminde çalışan personele ve mesai arkadaşlarına özverili çalışmaları için teşekkür ederek, "Her yönüyle tertemiz bir İlkadım için tüm birimlerimizle İlkadımlı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

samsun samsun haber ilkadımbelediyesi son dakika ihsan kurnaz temizlik