İlkadım Belediye Başkanı'ndan Spora ve Sporcuya Tam Destek

TAKİP ET

Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım'da spor yatırımları ve sporculara verilen desteklerin süreceğini belirtti. Spor altyapısı güçleniyor.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, spor yatırımları ve sporculara verilen desteklerin aralıksız süreceğini açıkladı. Başkan Kurnaz, spor altyapısının güçlendirilmesi ve her yaştan sporcuya destek verilmesinin önemine vurgu yaptı.

Spor Yatırımları ve Destekler Devam Ediyor

Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım’da spor yatırımlarının ve sporculara yönelik desteklerin hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Küçük yaştaki çocukların sporcu olarak yetiştirilmesinin, gelecekte önemli başarılar elde etmeleri için büyük bir adım olduğunu ifade etti. "İlkadım'da spor yatırımlarına ve sporculara verdiğimiz desteklere devam ediyor, spor altyapımızı güçlendiriyoruz" dedi.

Tekvandoda Büyük Başarılar

2023 yılında Hollanda Rotterdam'da düzenlenen şampiyonada Avrupa 3'üncüsü ve Şubat ayında Konya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında büyüklerde Türkiye Şampiyonu olan İlkadım Belediyespor sporcusu Oktay Atalay, minik tekvandocular Hazal İnce ve Elif Devran İnce ile antrenör Doğan Demir, Başkan Kurnaz tarafından misafir edildi. Başkan Kurnaz, "Sporcularımızın ulusal ve uluslararası düzeyde elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırıyor" dedi.

Spor Altyapımızı Güçlendiriyoruz

Başkan Kurnaz, sporun bedensel ve ruhsal sağlık için önemine dikkat çekerek, 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi için spor altyapısını güçlendirdiklerini söyledi. "Tesislerimizde sporcu yetiştirilmesi adına çalışmalar da devam ediyor. Okulların kapanması ile birlikte, yaz aylarında da tesislerimizde sporcu yetiştirme faaliyetleri ve kurslarımız sürecek," dedi.

Başarılar İlkadım’a Gurur Veriyor

Başkan Kurnaz, tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi. "Onların alacakları başarılar, İlkadımlı hemşehrilerimizin de göğsünü kabartacaktır," şeklinde konuştu. Spor altyapısının güçlenmesi ve sporcuların desteklenmesi, İlkadım'ın gelecekte de başarılarla anılmasına katkı sağlayacak.

İlkadım spor spor yatırımları İhsan Kurnaz spor altyapısı Taekwondo Samsun Haber Samsun son dakika