İlkadım Belediyesi Temizlik Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi, günlük ve detaylı temizlik çalışmaları ile ilçeyi tertemiz tutuyor. Başkan Kurnaz'dan vatandaşlara destek çağrısı!

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım'ı tertemiz tutmak için günlük temizlik faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Detaylı Temizlik Çalışmaları

Mahallelerde gerçekleştirilen detaylı temizlik çalışmalarında, cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanıyor. Ayrıca, çöp konteynerleri düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Yapılan bu çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor.

Gece Gündüz Sahada Çalışma

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ekiplerin İlkadımlıların memnuniyeti ve huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirterek, “Ekiplerimiz düzenli olarak yıkama işlemlerini gerçekleştiriyor. Amacımız, vatandaşlarımızı bilinçsiz atılan çöplerin neden olduğu kokudan ve tozdan korumak. Yaz mevsiminde de ekiplerimiz, yıkama ve çöp toplama işlemlerine daha fazla hassasiyet gösterecek. İlçe halkımızın da temiz bir İlkadım için gereken özeni göstereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Kurnaz'dan Destek Çağrısı

Başkan İhsan Kurnaz, İlkadımlılara temizlik çalışmalarına destek ve iş birliği çağrısında bulunarak, “Biz tüm imkanlarımızla daha yaşanabilir bir İlkadım için çalışıyoruz. Sizler de daha temiz ve güzel bir ilçede yaşamak istiyorsanız, sokaklarınızı temiz tutun. Çünkü en güzel temizlik kirletmemektir” ifadelerini kullandı.

İlkadım Belediyesi temizlik çalışmaları İhsan Kurnaz çevre temizliği mahalle temizlik Samsun Haber Samsun Son Dakika