İlkadım güreşçileri takım halinde şampiyon oldu

TAKİP ET

İlkadım Belediye Spor Kulübü Güreş takımı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen güreş turnuvasında takım halinde şampiyon oldu.

BAŞARI İVMESİ YÜKSELİYOR

Canik Yaşar Doğu Spor Salonu’nda yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı turnuvasına katılan İlkadım Belediyesi Güreş takımı U12-U13 serbest güreş turnuvasında bireyselde 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak zirveyi kimseye kaptırmadı. Bu başarılı sonuçlarla fire vermeden başarı ivmesini yükselten güreşçiler takım halinde şampiyon oldu. Güreşçilerden Azmi Talha Saygıcı 62 kg, Abdullah Üren 68 kg, Enes Sekmenoğlu 47 kg, Uğur Deniz Avcı 57 kg’da altın madalya alırken Muhammet Eymen Geçgin 41 kg’da gümüş, Poyraz Singil 52 kg'da bronz madalyanın sahibi oldu.

'BAŞARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR'

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ata sporu olan güreşi her zaman önemsediklerini belirterek, "Sporun özellikle çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerinin bilincindeyiz. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz.

İlkadım Belediyesi olarak spora ve sporcuya gerçek anlamda önem veren bir belediye olma amacındayız. Güreşçilerimizin aldığı bu başarı bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. Bu bağlamda; başta sporcularımız olmak üzere, onlara emek vererek maçlara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren aileleri canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.