İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'u Yanıtı: "Bana Kırgın Olduğunu Düşünmüyorum"

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Genel başkanların elbette kırgınlıkları olur. Partinin genel politikasını partinin kurmayları belirler, belediye başkanları değil" açıklamasına yanıt verdi. İmamoğlu, "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Israrla aradım ve en son bayramda aradığımda cevap verdi. Birkaç kez ulaşamamıştım" ifadelerini kullandı.

"Bana Kırgın Olduğunu Düşünmüyorum"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Genel başkanların kırgınlıkları olur, partinin genel politikasını kurmaylar belirler, belediye başkanları değil" sözleri hakkında konuşan İmamoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Bayramda Israrla Aradığımda Cevap Verdi"

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kendisine kırgın olmadığını düşündüğünü belirterek şunları söyledi: "Ben bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Görüşemedik ama ısrarla aradım ve en son bayramda aradığımda cevap verdi. Kimseye söylemedim, ilk defa burada açıklıyorum. Bayramını tebrik ettim, o da seçim sonucumu tebrik etti. Kurultaydan sonra aradım ama ulaşamamıştım. Belki kırgın olabilir, belki telefona bakmak istememiştir. Ancak ben kırgın olduğunu düşünmüyorum. 'Kırgınım' derse, neden kırgın olduğunu sorarım."

Kılıçdaroğlu'nun "Kırgınım" Açıklamasına Yanıt

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kırgınlık açıklamalarının kendisine sorulması üzerine, "Ben bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi" diyerek, aralarındaki iletişim hakkında detay verdi.

ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu