İnşaat Fuarı'na ESPA damga vurdu

TAKİP ET

İnşaat ve yapı malzemeleri sektöründe, müşterilerine sunduğu profesyonel hizmetlerle sektörde öncü markalardan olan Espa Şirketler Grubu, TÜYAP İnşaat Fuarı'nın da öncü markası oldu. Firmanın standına katılımcılar yoğun bir ilgi gösterdi.

Samsun’da ve Karadeniz Bölgesinde inşaat ve yapı sektöründe geniş servis ağının yanı sıra potansiyeli en yüksek üretim tesisiyle adından söz ettiren Espa İnşaat Kimya San. Ve Tic. Limited Şirketi, alanında uzman teknik saha ekibiyle bölgenin önemli bir kesimine ürün ve hizmet ulaştırıyor.

AR-GE çalışmalarının yanı sıra, yenilikçi hizmet modeliyle öne çıkan Espa İnşaat, zengin ürün portföyüyle de müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜLER 

Bu sene 7’incisi düzenlenen Samsun TÜYAP İnşaat Fuarı'nda yerini alarak yeni nesil son teknoloji ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Espa İnşaat'ın standına gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten İşletme Müdürü Özkan Uçak, çalışmaları ve fuar izlenimleriyle ilgili bilgi verdi. 

KARADENİZ’DE SAYILI TESİSLERDEN BİRİNE SAHİBİZ

İşletme Müdürü Özkan Uçak, "Yaklaşık 20 senedir Espa Şirketler Grubu'nda çeşitli kademelerde görev yaptım. Şuan şirketimizin işletme müdürü olarak görevimi sürdürmekteyim. Espa İnşaat ve Espa Cam olarak iki şirketimiz bulunuyor. Espa Cam isimli şirketimizde cam üretiminin yanı sıra alüminyum ve destek sac üretimi gerçekleştirmekteyiz. İnşaat şirketimizde de PVC grupları ve kepenk otomasyon grupları üretilmektedir.

Tekkeköy ilçemizde yer alan tesisimizde 17 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösteriyoruz. Tesisimiz, bölgemizde ve Ülkemizde yer alan sayılı üretim tesislerinden birisidir. Yapı ve inşaat sektörüyle ilgili tüm Karadeniz Bölgesine hitap ediyoruz. Ürünlerimizi boy halinde, demonte şekilde ve aynı zamanda da montajı yapılmış olarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Elektrositatik toz boya hattının yer aldığı tesisimizde transmisyon kaplama çalışmaları yürütülmektedir "ifadelerini kullandı.

ALANINDA UZMAN KADRO YAPISI

İşletme Müdürü Uçak, firma bünyesinde çalışan personellerin alanında uzman kadro yapısına dikkat çekerek şöyle devam etti: “Firmamızda, her biri alanında uzman 170 personel istihdam edilmektedir. 40’a yakın servis araçlarımızla ulaşabildiğimiz her noktaya ürün ve hizmet sağlıyoruz.  Zengin servis ağımızla bölgeye hâkim durumdayız” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE KALİTE VURGUSU

Hizmet modeli olarak müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesini her zaman öncelediklerini ifade eden Uçak, Deceuninck, Egepen gibi pvc sektöründeki dev şirketlerin bölge distribütörü olarak Türkiye’nin önde gelen üst düzey kurumsal markalarıyla çalıştıklarını belirterek, her şartta bu kriterleri esas aldıklarına ve vizyon olarak belirlediklerine vurgu yaptı.

'FUAR ETKİNLİĞİMİZ GELENEKSELLEŞTİ'

Her sene TÜYAP İnşaat Fuarı etkinliklerine katıldıklarını ve bunun artık gelenekselleştiğini belirten başarılı yönetici ve iş insanı Özkan Uçak, bir dahaki sene de fuarda yer alacaklarını, gelecekte de bu tarz etkinlikleri daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi. Fuarda katılımcıların stantlarına gösterdikleri ilgiden ötürü memnuniyetini ifade eden Uçak, fuarda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

ZENGİN ÜRÜN PORTFÖYÜ

Espa Şirketler Grubu'nun ürettiği ve pazarlamasını yaptığı geniş bir yelpazeye sahip olan ürünleri arasında şunlar yer alıyor: “ Otomasyon sistemleri kategorisinde hareketli cam tavan sistemleri, fotoselli, seksiyonel, teleskopik ve döner kapı sistemleri, hareketli küpeşte(Giyotin) sistemleri, panjur, kepenk ve pergola sistemleri yer alıyor. Diğer ürün çeşitleri klasmanında, betopan kaplama, akıllı hava temizleyici, PVC pencere-kapı, sürme sistemleri, plise sineklik, çelik kapı, yangın kapısı, elektrostatik boya, iç ve dış mekân boyası, sac profil, taşyünü, aksesuar takımları yer alırken, alüminyum sistemleri kategorisinde silikon cephe, kapaklı cephe, schüco cephe, kompozit kaplama, alüminyum pencere, kapı-sürme, cam balkon sistemleri, küpeşte sistemi, menfez ve kış bahçesi bulunuyor.

Isıcam sistemleri kategorisinde ise C serisi, S serisi, K serisi, cephe camları, güvenlik camları, opak-akustik lamine cam, karolajlı ısıcam, jaluzili ısıcam, cam kapı ve dekoratif ayna yer alıyor.

ESPA Grup, Kerimbey Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 263 Tekkeköy adresinde yer alan Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Firmayla iletişime geçmek için 444 75 89 nolu telefonu arayabilirsiniz.

samsun samsun haber ESPA İnşaat fuarı