İsrail'in Gazze Saldırıları Devam Ediyor

TAKİP ET

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Gazzeliler insanlık dramı yaşıyor.

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava, kara ve deniz saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 37 bin 347 Filistinli hayatını kaybetti, 85 bin 372 kişi yaralandı.

İnsanlık Dramı: Temiz Su ve Gıda Sorunu

Can kayıpları ve yaralanmaların yanı sıra Gazzeliler, temiz su ve gıdaya ulaşmakta büyük zorluk çekiyor, bu durum ciddi bir insanlık dramına dönüşüyor.

Kurban Bayramı'nda Saldırılar

İsrail, Müslümanlar için önemli bir gün olan Kurban Bayramı'nda bile Gazze'ye saldırılar düzenledi. Masum Gazzeliler bayramda bile bombaların hedefi oldu.

Nusayrat Mülteci Kampı'na Hava Saldırısı

Son olarak İsrail ordusu, Gazze'nin merkezindeki Nusayrat Mülteci Kampı'na şafak vakti hava saldırısı düzenledi. Görgü tanıklarına göre, bu saldırıda 7 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı.

Gazze'de Süregelen Tehdit

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin ortasındaki Deyr el-Belah kenti üzerinde yoğun uçuş yaptı. Ayrıca, İsrail topçu birlikleri Gazze'nin güneyindeki Refah kentinin batı mahallelerine de saldırılar düzenledi.

Gazzelilerin yaşadığı acı ve sıkıntılar, dünyanın dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

Gazze İsrail saldırıları Filistin Nusayrat Mülteci Kampı Samsun Haber Kurban Bayramı