İstanbul'da AK Parti'nin seçim çalışmasına silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti'nin seçim çalışması sırasında meydana gelen silahlı saldırıda, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim ekibine yönelik uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, birkaç kişi de yaralandı.

AK Parti'nin seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen silahlı saldırı sonucu bir vatandaş hayatını kaybetti, birkaç kişi de yaralandı.

Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının hedefinde ise AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim ekibi vardı.

Saldırıya ilişkin olarak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimize geçmiş olsun. Demokrasimize yönelik bu tehditler bizi asla ve asla yolumuzdan döndüremeyecek!" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Küçükçekmece Belediye Başkan adayımız Sayın Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları esnasında gerçekleşen silahlı saldırıda vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Küçükçekmece adayımız, teşkilatımız ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır!" şeklinde açıklamada bulundu.