İstanbul'da Bafraspor Rüzgarı Esecek

TAKİP ET

İstanbul Bafraspor Kulübü, 17 Temmuz Çarşamba günü gurbetteki Samsunluları bir araya getirecek. Başkan Murat Yıldız, "Samsunlu ailelerimizle birlikte örnek bir gençlik toplumu oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

İSTANBUL'DA BAFRASPOR GECESİ

Samsun'un İstanbul'daki 'tek futbol kulübü' olma özelliğini taşıyan İstanbul Bafraspor Kulübü, 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü akşamı saat 20.00'de; '2024-2025 Sezonu Buluşma Gecesi' düzenliyor. İstanbul Küçükçekmece'de Bafralı Kerim Şahin'in işletmeciliğini yaptığı Moda Düğün Davet Salonu'nda gerçekleşecek olan İstanbul Bafraspor Buluşma Gecesi'nde; birlik ve beraberlik mesajları verilecek. İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız, programa İstanbul ve çevre kentlerde yaşayan tüm Samsunluları davet etti.

BULUŞMAYA DAVET ETTİ

Başkan Murat Yıldız, "Bafra sevdalısı olarak Samsun'un İstanbul'daki tek temsilcisi olan İstanbul Bafraspor'un bayrağını taşımaktan gurur duyuyorum. 9 branşta 400 lisanslı futbolcumuz ile ülkemizin 67 şehrinden Türkiye mozaiğini oluşturan tek futbol kulübüyüz. İstanbul'da yaşayan Samsunlu ailelerimizle birlikte çocuklarımızın, gençlerimizin sportif aktivitelerinde bulunmasına yönelik projeler ve farkındalık çalışmaları yapmaya hazırız. Samsunlular ve Bafralılar olarak örnek bir gençlik toplumu oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.