İstanbul'da İğrenç Olay! Metroda Lise Öğrencisi Kızı Taciz Etti

TAKİP ET

İstanbul Sabiha Gökçen-Kadıköy metrosunda geçtiğimiz günlerde yaşanan şok edici bir olayda, 16 yaşındaki bir lise öğrencisi tacize uğradı. Genç kız, kuzeniyle birlikte metroya binmişti ve Kadıköy'e gezmeye gitmeyi planlıyordu. Ancak metronun içinde bir tacizci tarafından hedef alındı. Genç kızın şikayeti sonucunda tacizci yakalandı. İfadesinde tacizci "Kafam bozulduğu için sarıldım ve öptüm" dedi.

Olay, genç kız ve kuzeninin sohbet ettiği sırada meydana geldi. Etraftaki yolcuların sessizce izlediği anlarda, tacizci genç kıza yaklaşıp önce boynuna sarıldı, ardından yanağını öptü. Genç kızın tepkisiyle sarsılan tacizci, özür diledi ve olay yerinden uzaklaştı.

Metroda yaşanan bu taciz olayına tanık olan diğer yolcuların müdahale etmemesi üzerine genç kız, gözyaşları içinde metrodan ayrıldı.

Olayın ardından genç kızın şikayeti üzerine tacizci polis tarafından yakalandı. Verdiği ifadesinde, "Kafam bozulduğu için sarıldım ve öptüm" şeklinde savunma yaptı. Cinsel taciz suçundan kaydı bulunan tacizci, adliyeye sevk edilerek sağlık kontrolünden geçirildi.