İşte Tekkeköy'ün gündemine oturan o video

TAKİP ET

AK Parti tarafından aday gösterilmeyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile ilgili sosyal medyada 'Biz bitti demeden bitmez' videosu paylaşılıyor. Başkan Hasan Togar'ın başka partiden aday olabileceği öne sürüldü.

Samsun'da AK Partili  Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, partisi tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik açıklanan ilçe başkan adayları listesinde yer almadı. Başkan Hasan Togar'ı yeniden başkan adayı olarak görmek isteyen bazı mahalle muhtarları önceki gün AK Parti İl Başkanlığı'na giderek tepkilerini dile getirmişti.

Tekkeköy’de ‘Biz bitti demeden bitmez’ videosu elden ele gruplarda paylaşıyor. ⁦Başkan Hasan Togar’ın başka partiden aday olabileceğiyle ilgili bir çalışma başladı.Togar, ‘Videoyu kim hazırladı bilmiyorum. Ama Tekkeköy’de rahatsızlık var mı? Söz de karar da milletindir’ dedi. pic.twitter.com/ynThele9KO

— HALK Anket & Araştırma (@Halk_Anket_) February 3, 2024

ADAY OL BASKISI  YAPILIYOR İDDİASI 

O tepkilerin ardından sosyal medyada ve whatsapp gruplarında kim tarafından hazırlandığı bilinlemeyen Başkan Hasan Togar'ın hizmetlerinin anlatıldığı video dolaşmaya başladı. O videoda 'Biz bitti demeden bitmez' sözü dikkati çekerken, Başkan Hasan Togar'ın 'aday ol baskıları karşısında başka bir partiden aday olabileceği konuşuluyor. Söz konusu video, ilçede gündem oldu, paylaşım rekorları kırdı.