İstediğiniz tarz için Özata'yı seçin

TAKİP ET

"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla birinci yaşını kutlayan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle Samsun'da hizmete açıldı. Başarılı kadın girişimci Özlem Özata, "Markalaşma hedefimiz var" dedi.

Karadeniz Bölgesi'nde 'Membran, Lake ve Akrlik Kapak' yanı sıra 'Parke ve Kapı' satışında bölgenin öncü markası olan Özata Orman Ürünleri, yeni konseptiyle Samsun'da hizmete açıldı.

"İstediğiniz Tarzı Seçin" mottosuyla müşterilerinin taleplerine ve beğenisine uygun, değişik tarzda ve modellerde ürün tedariki sağlayan firmanın açılış programına yoğun bir katılım gerçekleşti. Programda firmanın birinci kuruluş yıldönümü kutlanarak pasta kesildi. Sektörde başarılı iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

Mas Power markasıyla üretim hayatına başlayan, Mas, Pvc Kapak üretimiyle kısa zamanda sektöre yön veren bir konuma ulaşan kuruluşlardan Sağlamcılar Orman Ürinleri A.Ş.'nin Karadeniz Bölge Bayisi olarak hizmet veren Özata Orman Ürünleri, tecrübeli saha ekibiyle alt bayilere de ürün ve hizmet ulaştırıyor.

Özata Orman Ürünleri, Gülsan Sanayi Sitesi 33. Sokak No:15 Canik/SAMSUN adresinde müşterilerine hizmet veriyor.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Firmanın Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki adresinde gerçekleştirilen açılış programına, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, Satış Müdürü Tacettin Üslü, Firma Satış Temsilcisi Musa Kale, çeşitli sektörlerden iş insanları, Özata ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, başarı hikAyesinden bahsederek firmanın kuruluşunun birinci yıldönümü nedeniyle duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getirdi.

BİRİNCİ YAŞINI KUTLADILAR

Özlem Özata, 7 Aralık 2022 tarihinde kurulan firmanın, kaliteli ürün, güler yüzlü hizmet anlayışıyla bölgenin öncü firmalarından biri olma yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Yıllardır sektörde çalışan bir iş insanı olarak bundan sonra da ekip ruhuyla hareket ederek daha bilinçli ve sorumluluk duygusuyla her zamankinden daha fazla çalışma ve çabayla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Özata, başta aile yakınları olmak üzere ekip arkadaşlarına, dostlarına ve iş ortaklarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Samsun TSO Başkanı Salih Murzioğlu da başarılı girişimlerinden ve gösterdiği gayretten dolayı Özlem Özata'yı tebrik ederek Samsun'a ve bölgeye, sektörde çok önemli kazanımlar sağlayacağına inandığını ifade ederek, Samsun'a ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

KURDELE KESİLDİ, BİLGİ ALDI

Açılış kurdelesini TSO Başkanı Murzioğlu, firma sahibi Özlem Özata, temsilcileri ve yakınları birlikte kesti. Murzioğlu, Özata'dan ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Davetliler de firmanın teşhir salonundaki ürünleri büyük bir dikkatle ve ilgiyle inceledi. Sonrasında firmanın birinci kuruluş yıldönümü için özel olarak hazırlanan pasta kesimi gerçekleşti.

Özata Orman Ürünleri'nin alt bayisi olarak hizmet veren ve başarılı faaliyet gösteren firmalara teşekkür plaketi verildi.

BAŞARILI İŞ İNSANLARINA PLAKET VERİLDİ

Firmanın alt bayisi olarak hizmet veren ve başarılı faaliyet gösteren Se-Ga Mobilya'dan Sait Gürel, Kayhan Ahşap'tan Murat Kayhan, Zengin Mobilya'dan Bayram Zengin, Köseoğlu Orman Ürünleri’nden Sedat Köseoğlu ve Özen Mobilya’dan Leven Özen’e firma yetkilileri tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi.

ÖZLEM ÖZATA:'ÇİFTE SEVİNCİ YAŞADIK'

Özata Orman Ürünleri firma sahibi Özlem Özata, "Özata Orman Ürünleri firması olarak 7 Aralık 2022 tarihinde kurulduk. Kuruluşumuzun birinci senesini doldurduğumuz için hem Ana Bayii olarak açılışımızı, hem de kuruluş yıldönümümüzü kutlamış olduk. Bu vesileyle iki sevinci bir arada yaşamış olduk" dedi.

Özata Orman Ürünleri firma sahibi başarılı kadın girişimci ve iş insanı Özlem Özata, sektördeki çalışmaları ve mesleki geçmişiyle alakalı HHALK Gazetesi'ne verdiği röportajda şunları söyledi:

"2007 senesinde Vezirağaç'ta Vezirköprü Orman Ürünleri firmasında başladım. 2013 senesine kadar sektörde tecrübe kazandım. 2019 yılında şuan bayiliğini yaptığımız sektörün önde gelen firmalarından Sağlamcılar Orman Ürünleri A.Ş. ile Samsun'da tanıştım. En son aşamada şirket bayileşme sürecine geçince Özata Orman Ürünleri ismini verdiğimiz firmamız bünyesinde Mas Power ve Mas Door markalarının bayiliğini aldık. Şu an bu iki önemli markanın Karadeniz Bölge Bayisi olarak faaliyetteyiz."

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Ürün çeşitlerinden bahseden Özlem Özata şöyle devam etti: "Sektörde ürün skalası oldukça geniştir. Bizim satışa sunduğumuz iki temel üründen birisi Mas Door markasına ait kapı modelleriyle Mas Power markasına ait Kapak modelleridir. Daha çok mutfaklarda, vestiyer ve dolaplarda kullanılan kapak modellerinden söz ediyoruz. Kapak tarzı ürünlerimizde değişik tasarımlara sahip modeller üretebiliyoruz. Keza kapı modellerimizi de farklı renk ve modellerde geliştiriyoruz. Üretim tesislerimiz Gaziantep'te bulunuyor. Fabrikada üretilen kapakları ve kapıları hazır bir şekilde temin ederek müşterilerimize satışını gerçekleştiriyoruz. Biz Karadeniz Bölgesi Ana Bayisi olarak bayiisi olduğumuz Sağlamcılar Orman Ürünleri A.Ş.'den tedarik ettiğimiz bu ürünleri alt bayilerimize yönlendirmiş oluyoruz."

TÜM KARADENİZ BÖLGESİ'NE ÜRÜN VE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ

Kadın girişimci Özata, "Kapak tarzı ürünlerimiz arasında Lake, Membran tarzı ürünler yar alıyor. Ürünlerimiz fabrika otomasyon sistemiyle boyanmaktadır. Bağlı olduğumuz Sağlamcılar Orman Ürünleri A.Ş. 1952 senesinden beri faaliyet gösteren uluslararası bir şirkettir. Dolayısıyla marka bilinirliği açısından oldukça tanınan ve tercih edilen bir markayız. Tüm Karadeniz Bölgesine ürün ve hizmet ulaştırıyoruz. Bölgemizde faaliyet gösteren birçok alt bayiye ürün tedariki gerçekleştirmiş oluyoruz. Firma açılışımızda onları da unutmadık. Çalıştığımız alt bayilerin yetkili isimlerine başarılarından ve sektöre katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi takdim ettik. Onların sayesinde ürünlerimizi geniş bir kitleye ulaştırmış oluyoruz. Bu anlamda, yerel ekonomiye katkı sağlamalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

MARKALAŞMA HEDEFİMİZ VAR

Özata, şuan için ana bayii olarak faaliyet gösterdiklerini, ilerleyen süreçlerde ise sektörde daha da büyüyerek markalaşmayı hedeflediklerini söyledi. Belli bir aşamaya geldikten sonra seri üretime geçmeyi planladıklarını ifade eden Özata, firma ve marka bilinirliğinin kendilerine büyük bir avantaj sağladığını, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermediklerine vurgu yaparak satış sonrası hizmetin önemine dikkat çekti.

KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA YER ALMALI                                 

Özlem Özata, sanayi sektöründe çalışan kadın girişimcilere ve çalışanlara yönelik önemli tavsiyelerde bulunarak, her sektörde olduğu gibi sanayi sektöründe de kadınların etkin rol alabileceğini belirterek, "Ben başarabiliyorsam onlar da mutlaka başaracaklardır" dedi.

Toplumun kadınları cinsiyetçi bir anlayışla değerlendirmemesi gerektiğine değinen Özlem Özata, kadınların güçlü ve yaratıcı özelliğine saygı duyulması gerektiğini ve hayatın her alanında yer almaları gerektiğini sözlerine ekledi.