İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Davut Numanoğlu: 'Halk siyasette değişim istiyor'

TAKİP ET

İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Davut Numanoğlu, "Bugüne kadar yaptığım seçim çalışmalarında gördüm ki Samsunlular artık siyasette bir değişim istiyor. Halkımızın bu yönde çok ciddi bir talebi var "dedi.

İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Davut Numanoğlu, sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Numanoğlu, Dernek Başkanı Levent Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. 

NUMANOĞLU'NDAN ORTAK AKIL VURGUSU 

İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Davut Numanoğlu, "Eğitimci ve sporcu kimliğimle görev yaptığım her dönemde, sivil toplum kuruluşlarının, odaların, hemşehri derneklerinin ne kadar önemli olduklarını anlattım, onlarla daima sıkı ilişki içerisinde oldum. Yaşadığınız bir bölgeyi, bir kenti, ya da başında olduğunuz bir kurumu, derneği ortak akıl ile yönetmenin önemine inandım. Bugünde bu inancımı sürdürüyor, İlkadım'ın sorunlarını hep birlikte, sizlerle dayanışma içerisinde, ortak akıl ile çözeceğimizi bilmenizi istiyorum" dedi.

31 MART'TA DEĞİŞİM ZAMANI

Ardından Termeliler Derneği'ni ziyaret eden İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı Davut Numanoğlu, burada da Başkan Recep Ormancı ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. İlkadım'ın sorunları ve çözüm önerilerini anlatan Numanoğlu, "Bugüne kadar yaptığım seçim çalışmalarında gördüm ki; Samsunlular artık siyasette bir değişim istiyor. Halkımızın bu yönde çok ciddi bir talebi var. Halkımız, özellikle siyasette yaşanacak değişimin bugün içerisinde bulunduğumuz bir çok sorunun çözümü için en önemli yol olduğuna inanıyor. Halkın bu talebine karşılık vermenin zamanı geliyor. 31 Mart bunun için çok ama çok önemli bir tarihtir" diye konuştu.