İYİ Parti'li Necattin Demirtaş: Yeniden İlkadım

TAKİP ET

İYİ Parti'den yeniden İlkadım Belediye Başkan adayı gösterilen Necattin Demirtaş, "Yeniden İlkadım diyerek çıktığımız 'Başkan Adaylığı' yolunda İlkadım'a hizmeti Yüce Mevla yine yeniden bizlere nasip etti" dedi.

SON DAKİKA SAMSUN HABER | 2019 yılında Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Demirtaş, 31 Mart'te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde partisinin yeniden 'İlkadım Belediye Başkan Adayı' olarak açıklandı.

Samsun'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı 'Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'nda kürsüye davet edilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeniden İlkadım diyerek çıktığımız Başkan Adaylığı yolunda İlkadım'a hizmeti Yüce Mevla yine yeniden bizlere nasip etti" dedi.

VE YİNE YENİDEN

Başkan Demirtaş, "İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin tensibi ile 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde İlkadım Belediye Başkan adaylığına yeniden aday olarak açıklandım."Yeniden İkadım" diyerek çıktığımız başkan adaylığı yolunda İlkadım'a hizmeti yüce Mevla yine yeniden bizlere nasip etti. Şehrimiz ve ilçe halkımız adına mutluyuz. İlkadım'ı İnşallah çok daha güzel günler bekliyor. Kıymetli başkan adaylarını her birini tebrik ediyorum, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Allah’ım bu kutlu yolda muvaffak eylesin" sözlerini kullandı.