İYİ Parti, Samsun'a müfettiş gönderiyor

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, kendisi ile ilçe başkanlarının istifasını dün Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. İYİ Parti'nin Samsun'a müfettiş göndereceği de öğrenildi. İşte detaylar...

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesinin ardından, Genel Başkan Adayı Koray Aydın'ı destekleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa etmiş, hemen ardından Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin ile Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram'ın istifaları gelmişti. 

GÖZLER AKSOY'DAYDI 

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy ise yaşananlar ile ilgili 'il yönetimini toplayacağım kararı duyuracağız' mesajı vermişti. O sözlerin ardından sessizliğe gömülen Aksoy'un ilçe başkanlarının istifasını aldığı ve kendi istifası ile birlikte Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'na teslim edeceği öğrenilmişti. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'da çok sevdiği ve yakından tanıdığı Samsun Kurucu Başkanı Ömer Süslü'ye 'teşkilatı toparla' talimatı vermişti. Beklenen oldu ve istifalar teslim edildi. 

İSTİFALARI SUNDU 

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısına katıldı ve kendisi ile birlikte ilçe başkanlarının istifasını sundu. İYİ Parti'nin Samsun'a ayrıca müfettiş göndereceğide öğrenildi. 

İYİ Parti Samsun'da istifalar sürüyor! İl başkanı istifaları Dervişoğlu'na teslim edecek - Habere gitmek için tıkla

iyi parti samsun müsavat dervişoğlu hasan aksoy