Jose Mourinho Bu Akşam İstanbul'da

TAKİP ET

Jose Mourinho, "Merhaba Fenerbahçeliler! Yarın Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" diyerek taraftarlara seslendi.

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlamıştır" ifadeleri yer aldı.

Sosyal Medya Paylaşımıyla Heyecan Yarattı

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından taraftarlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertliler, "Yarın akşama plan yapmayın" ifadeleriyle dikkat çekti.

Mourinho'dan Resmi Video ve Çağrı

Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesabından, Jose Mourinho'nun yer aldığı bir video paylaşıldı. Videoda, "Dünyanın En Büyük Spor Kulübünün Büyük Taraftarı! Planlarınız iptal olduysa yeni planı paylaşıyoruz. 2 Haziran Pazar saat 19.00’da stadımızda buluşuyoruz!" notu düşüldü.

Mourinho'nun Mesajı: "Yarın Kadıköy'de Buluşuyoruz"

Videoda Jose Mourinho, "Merhaba Fenerbahçeliler! Yarın Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" diyerek taraftarlara seslendi.

Fenerbahçe jose mourinho teknik direktör futbol haberleri spor dünyası Ali Koç Samsun Son Dakika