Kadıköyspor'un Gözü Yüksekte

TAKİP ET

U17 takımı ile Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil edecek Kadıköyspor, turnuvada ilk 4'e girmesi durumunda sezonu Türkiye'nin en başarılı kulübü olarak tamamlayacak.

KENDİ TESİSLERİNDE ÇALIŞIYOR

U17 Türkiye Şampiyonası’nda Samsun’u temsil edecek olan takımlarımızdan Kadıköyspor, 11 Haziran’da başlayacak zorlu turnuva öncesi çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor.

U17 takımının antrenörü Samet Kılıç, Samsun şampiyonu olarak ilk hedeflerine ulaştıklarına dikkat çekti. Kılıç, “Şimdi sırada Türkiye şampiyonluğu var” diyerek iddialarını da ortaya koydu.

İLK 4’E GİRMEK ZORUNDAYIZ

Şu an için, puan sıralamasına göre bu sezon Türkiye’nin en başarılı ikinci takımı olduklarını söyleyen Samet Kılıç, “U17 takımımız ile Türkiye şampiyonasında ilk 4’e girmeyi başarırsak sezonu Türkiye’nin en başarılı kulübü olarak tamamlayacağız. Geçtiğimiz sezonlarda 4 kez Türkiye’nin zirvesinde olmayı başaran kulübümüzün bu sezon da bunu tekrarlaması için, U17 takımının alacağı iyi sonuçlara ihtiyacı var. Bunun sorumluluk bilinci ile çalışıyoruz” diye konuştu.

YOLUN SONU AYDINLIK

Böylesine değerli bir oyuncu gurubuna sahip oldukları için kendisini şanslı hissettiğini ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sezon kulübümüz U14’ler de Türkiye 4.’sü ve U16’lar da Türkiye 2.’si oldu. Şimdi eksik olan halkayı yani Türkiye şampiyonluğunu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Ben bu takımda bu potansiyeli görüyor ve heyecanlanıyorum. Yolun sonu aydınlık. Samsun için, Kadıköyspor için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya sonuna kadar hazırız. O şampiyonluk kupasını otobüsten indireceğiz.”

KALECİLER GÜVEN VERİYOR

Kadıköyspor U17 Takımı’nın kalecileri, Bedirhan Yılmaz Yıldız, Barış İnce ve Ada Dalgıç da şampiyona öncesinde kalelerinin kapalı olduğunu söyledi. Kaleci antrenörü Muzaffer Türkdönmez ise kadrodaki tüm kalecilerin birbirlerinden değerli ve güven veren isimler olduğunu kaydetti. 

SIRADA ŞAMPİYONLUK KUPASI VAR

U17 takımının kadrosunda yer alan U16 takımı oyuncuları, kazandıkları Türkiye 2.’liği kupası ile haklı bir gurur pozu verdi. Penaltılar sonrası kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen oyuncular, “Sırada ki kupa, şampiyonluk kupası olacak. Bu kez kimse o kadar şanslı olamayacak” diyerek iddialarını ortaya koydu. 

BİZİM BİR HAYALİMİZ VAR

U17 takımının kaptanları Furkan Acar, Talha Çatalsakal ve Göksu Öner, takım olarak şampiyonluğa odaklandıklarını, bunu iyi ve dikkat çekici futbol ile yapmak istediklerini söyledi. “Biz hazırız” diyen kaptanların mesajı ise şu oldu: “Bize güvenin. Arkadaşlarımız ile birlikte bu formayı en güçlü ve en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bizim bir hayalimiz var. O da, Türkiye şampiyonluğu.”

YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ

U17 takımını şampiyona hazırlayan antrenör ekibi Samet Kılıç, Emre Arslan ve Muzaffer Türkdönmez’in camiaya umut veren mesajları ise şunlar oldu: “Kadıköyspor’un isminin olduğu her yerde başarı vardır. Bizim kulübün genetiği başarı üzerine kurulu. Yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırız.”

kadıköyspor futbol özel röportaj