Kadının Silahla Tehdit Edildiği İhbarı Her Şeyi Ortaya Çıkardı: 6 Gözaltı

TAKİP ET

Bursa'da bir kadının silahla tehdit edildiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin üssünü belirleyerek 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bursa'da Soğanlı Mahallesi Durak Sokak'ta bir kadının silahla tehdit edildiği ihbarı, Merinos Polis Merkezi Amirliği ekiplerini harekete geçirdi.

Olay yerine gelen ekipler, uyuşturucu ticaretinin yapıldığı bir çatıyı tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 6 şüpheli gözaltına alınırken, 1 kilo 100 gram uyuşturucu madde ve pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Merinos Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yürüttüğü suç ve suçluyla mücadele çalışmaları kapsamında, gece saat 03.00 sıralarında bir kadının silahla tehdit edildiği ve ateş açıldığı yönünde ihbar geldi. Polisler, olay yerinde yaptıkları incelemede bir boş kartuş buldu ve araştırmalarını derinleştirerek şahısların kaçtığı binayı tespit etti.

Çatıyı kontrol eden ekipler, suç kaydı bulunan İ.Ü. (28) ve Y.K.'yı (10 suç kaydı) kıskıvrak yakaladı. Olayda kullanılan pompalı tüfek ve 8 adet fişek de ele geçirildi. Yapılan aramalarda, 1 kilo 100 gram metamfetamin ve hassas terazi bulundu. Olayla bağlantılı S.Ç., K.İ., H.Ç. ve E.İ. de gözaltına alındı.

Merinos Polis Merkezi Amirliği'nde işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Emniyet yetkilileri, halkın güven ve huzurunu sağlamak için suç ve suçluyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

bursa kadının silahla tehdit edildiği ihbarı 6 gözaltı suçlu Merinos Polis Merkezi Amirliği 1 kilo 100 gram uyuşturucu madde pompalı tüfek ele geçirildi asayiş samsun haber