Kadınların Soyunma Odasında Kamera Skandalı

TAKİP ET

Kartepe'deki fabrikada skandalın ardından yeni bir gelişme: Kadın soyunma kabininde bulunan gizli kamera polis soruşturmasını derinleştiriyor. Güvenlik amiri ise gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan uluslararası bir şirkete ait fabrikada geçtiğimiz haftalarda yaşanan grup seks iddiasının ardından yeni bir skandal ortaya çıktı. Federal Mogul isimli otomobil parçaları üreten fabrikada çalışan bir kadın işçi, soyunma kabininde bulunan karton kutudan yayılan ışığı fark etti. Kutunun içindeki cihazı inceleyen kadın işçi, polis ekiplerine haber verdi.

Polis incelemesi sonucunda, kutunun içinde bir kameranın olduğu ve kayıt yapmak için kullanıldığı tespit edildi. Bunun üzerine fabrikanın kadın soyunma kabininde detaylı bir araştırma yapıldı ve diğer kadın çalışanlar ile fabrika yöneticilerinin ifadelerine başvuruldu.

Yapılan incelemelerin ardından fabrikanın güvenlik amiri A.T., Gölcük'teki evinde gözaltına alındı. A.T., çalıştığı güvenlik firması tarafından işine son verildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

skandal Kadın soyunma odası Gizli Kamera kocaeli Son Dakika Samsun Haber Federal Mogul