Kale Mahallesi'nde dayanışma örneği

TAKİP ET

Kale Mahallesi Muhtarı Saime Tos'un öncülüğünde dayanışma programı düzenlendi. Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Samsun İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Muhtarı Saime Tos, mahalle sakinlerini sabah kahvaltısında ağırladı. Çarşambalılar Lokali'nde düzenlenen kahvaltı programında dayanışma örneği sergilenirken, Dünya Emekçi Kadınlar Günü anısına görsel sunum eşliğinde kadının geçmişten günümüze toplumsal gelişimini anlatan Füsun Hazneci, katılanlardan büyük beğeni topladı. 

Kale Mahallesi Muhtarı Saime Tos

DAYANIŞMA MESAJLARI 

Kale Mahallesi sakinleri, Ramazan ayının ardından bu tür etkinliklerin devam etmesini, her toplantıda farklı bir konu çerçevesinde biraraya gelerek bilgi paylaşımında bulunmak istediklerini belirttiler.

Muhtar Saime Tos, bu isteğin aslında projeleri arasında olduğunu, ancak pandemi ve geçen yıl yurdumuzda meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bir araya gelemediklerini belirterek, önümüzdeki dönem çeşitli etkinliklerle Kale Mahallesi'nde sevgi ve birlikteliği sık sık gündeme getirmeyi planladığını sözlerine ekledi.