Kan bağışı yapana Antalyaspor maçı bileti ücretsiz

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı yönetim, 20 Ocak'ta başlayacak olan 'Bu kan sizi unutur mu?' isimli kan bağışı kampanyasına katılım gösterecek tüm taraftarlara Antalyaspor maçı biletinin ücretsiz olarak verileceğini duyurdu.

20 OCAK-9 ŞUBAT ARASI

Yılport Samsunspor ve Kızılay işbirliği ile yapılacak olan 'Bu kan sizi unutur mu?' isimli kan bağışı kampanyası, 20 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. 20 Ocak 1989 tarihindeki elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden ve yaralanan Samsunsporlu futbolcuların anısına her yıl gerçekleşen ‘Bu kan sizi unutur mu?’ kan bağışı kampanyasına tüm taraftarları davet eden Yılport Samsunspor Kulübü, projeyle alakalı olarak şu açıklamayı yaptı: 

STORE 55’DE YÜZDE 10 İNDİRİM

"18-65 yaş aralığındaki kan bağışında bulunan taraftarlarımıza, evimizde oynayacağımız Antalyaspor maçı bilet hediyesi ve sezon sonuna kadar tek sefer Store 55 mağazalarında geçerli yüzde 10 indirim fırsatı. Kampanyaya kan bağışıyla destek veren tüm taraftarlarımız, Kızılay tarafından verilecek kaşeli belge ile Bulvar AVM Passolig gişesinden hediye kale arkası biletini ücretsiz şekilde kartına yükletebilecek, aynı belgeyle Store 55 mağazalarından sezon sonuna kadar geçerli tek sefer yüzde 10 indirimli alışveriş yapabileceklerdir."