Karadeniz'de İlk ve Tek: Kahveci Spot Market

TAKİP ET

Karadeniz'in ilk ve tek kahvehane marketi Kahveci Spot Market, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkıyor. Tirebolu Miralim Gold'dan, çay kazanlarına kadar her ihtiyaca cevap veren Kahveci Spot Market, Samsun ve Karadeniz'deki işletmelere hizmet sağlıyor. Kaliteden ödün vermeyen firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Samsun’da ve Karadeniz Bölgesinde Kahvehaneler, Çağ Ocakları ve Kafeteryalara yönelik geniş çaplı hizmet veren sektörün öncü markası Kahveci Spot Market, “Karadeniz’de İlk ve Tek” mottosuyla çalışmalarını sürdürürken, ürün portföyü en geniş firma olma özelliğiyle bölgede tek olmayı başarıyor.

Firma ortaklarından Ali Saka, Veda Keskin ve Hüseyin Gökçe tarafından hayata geçirilen firma, kendi markasıyla oluşturduğu Tirebolu Miralim Gold, Mirçay Gold, Mirçay Premium ve Harman ismiyle marka çeşitlerinin yanı sıra, kahvehane ve kafeteryalara yönelik Çay kazanlarından küp şekerine, toz içecek grubundan orelet çeşitlerine, masa örtülerinden servis tepsilerine kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor.

Samsun’da 100. Yıl Bulvarındaki merkez ofisinin yanı sıra Çarşamba ilçesinde de ikinci şubesiyle çalışmalarını sürdüren firma,  geniş servis ağıyla Samsun ve Karadeniz Bölgesindeki il ve ilçelerdeki kahvehane ve kafeterya tarzı işletmelere ürün tedariki sağlıyor.

Firma çalışmalarıyla ve ürün portföyüyle ilgili gazetemize konuşan şirket ortağı Ali Saka, şunları söyledi:

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

“Samsunda ve Karadeniz Bölgesinde yaptığımız saha çalışmalarında, Kahvehane ve çay ocağı işletmecilerinin ihtiyacı olan ürün tedarikini sağlayabilmeleri için rahat ulaşabilecekleri ve alışveriş yapabilecekleri donanımlı bir iş merkezinin olmadığını gözlemledik. Bu önemli ihtiyaçtan yola çıkarak Karadeniz’de bir ilki gerçekleştirerek Kahveci Spot Market adı altında kendi markamızı oluşturmuş olduk. İşyerimizi iki ortak arkadaşımla birlikte faaliyete geçirerek kahvehanelerin, çay ocaklarının ve kafeteryaların A’dan Z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçtik. Şuan sıfırdan kahvehane kuran bir işletmeciye bütün sarf malzemelerini temin edebilmekteyiz. Çayından şekerine, okey masasından sandalyeye, çay kazanlarından aromalı toz içecek çeşitlerine ve servis tepsilerine kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz” dedi.

TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ

Ürünleri müşterilerine toptan ve perakende olarak tedarik ettiklerini belirten iş insanı Ali Saka, gerek tedarikçi firmalara, gerekse birinci elden işletmelere yönelik ürün ve hizmet ulaştırabildiklerini söyledi.

KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ

İşletme yetkilisi Saka, müşteri memnuniyetinden ve ürün kalitesinden asla taviz vermediklerini belirterek ürünlerin her zaman arkasında olduklarını vurguladı. 
Ürünlerde fiyat performansını da dikkate aldıklarını ve müşterilerine kaliteyi en uygun fiyatla ulaştırdıklarına değinerek hizmette süreklilik için pazarlama aşamasında tüm detayları dikkate alarak değerlendirdiklerini söyledi. 

Kahveci Spot Market, Selahiye Mahallesi, 100. Yıl Bulvarı Savaşan Apartmanı No: 22 adresinde müşterilerine hizmet veriyor. Firmaya  0362 440 2 440 nolu numaradan ulaşabilirsiniz. 

Kahve Spot Kahveci Spot Market samsun ekonomi