Karadeniz'de Kaybolan Cihan Yılmaz'ın Arama Çalışmaları Sürüyor

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesi Taşlık Mahallesi'nde denize giren ve dalgalar arasında kaybolan 22 yaşındaki Cihan Yılmaz'ı bulma çalışmaları devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı ekipler, 2 bot ve dalış timleriyle denizden, 1 sahil devriye aracı ile karadan, 1 termal kameralı dron ve 1 helikopter ile havadan tarama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Jandarma, AFAD ve Terme Arama Kurtarma (TAKE) ekipleri de su altı aramalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Toplamda 90'ın üzerinde arama kurtarma personeli olay yerinde görev alıyor.

Terme Kaymakamı Metin Maytalman ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da arama çalışmaları hakkında yetkililerden sürekli olarak bilgi alıyor.

Cihan Yılmaz'ın kaybolduğu olay anını anlatan Kubilay Beyazıt, mendirekte bulunan teknelerle uğraşırken ani bir şekilde yardım sesleri duyduklarını ve boğulma tehlikesi geçiren 2 kişiyi kurtardıklarını belirtti. Ancak sert dalgalar nedeniyle Cihan Yılmaz'a müdahale edemediklerini ve hemen yardım çağırdıklarını ifade etti. Cihan Yılmaz'ın bir hafta sonra dünya evine gireceği bilgisi ise arama çalışmalarına duyulan endişeyi artırıyor.

Olayla ilgili olarak yapılan arama çalışmaları devam ederken, ailesi ve yakınları umutlarını kaybetmeden Cihan Yılmaz'ın bulunması için dualarını sürdürüyor.

samsun samsun haber son dakika karadeniz cihan