Karadeniz Spor Kulübü Başkanı Muharrem Tosun: Sahamız Bize Dar Geliyor

TAKİP ET

Karadeniz Spor Kulübü Başkanı Muharrem Tosun, 'Her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Bu nedenle artık sahamız bize dar geliyor' dedi.

Karadeniz Spor Kulübü, yenilenen sahasında çalışmalarını sürdürüyor.

SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Uzun zamandır yamalı, 15 senesi geçmiş, tozu, toprağı, çakılı çıkmış halde olan sahalarında büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Başkan Muharrem Tosun, Spor Müdürümüz Davut Aktaş’a özel açıklamalarda bulundu.

Her kategoride çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Tosun, “U17 Takımımız Türkiye Şampiyonası’na giderken, tüm yaş gruplarında Elit Lig’lerde oynuyoruz. Potansiyelimiz her geçen gün artıyor. Bu arada yaz spor okulu kayıtlarımız da günden güne artarak sürüyor” dedi. 

BAKAN MUŞ BÜYÜK DESTEK VERDİ

Başkan Tosun, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Halı sahamızı yapmış olduğumuz ikili görüşmeler neticesinde bu hale getirdik. Öncelikle AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oktay Avcılar ve Samsun ASFK Başkanı Şener Aydın’a teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bizim halı sahamızın bu hale gelmesinde emekleri olan kişiler. Ama en büyük katkı Bakanımız Mehmet Muş’tan geldi. Spor sahaları için Samsun’a her türlü yardımı yapıyor. Bizler de bu imkanları gençlerin hizmetine sunuyoruz.” 

KAYITLARIMIZ SÜRÜYOR

“Halı sahamız yeniden yapıldı. Çok da güzel oldu. Şu anda yaz spor okullarımızla birlikte önemli miktarda çocuğumuz kulübümüze kayıt yaptırdı. Lisanslı oyuncu sayılarımız da arttı, yaz spor okuluna kayıt yaptıran öğrenci sayımız da arttı. U13 Ligi başladı. A Takım, Genç Takım, tüm yaş gruplarında Karadeniz Spor Kulübü olarak Samsun’u en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz.” 

BİZ BU İŞİ SEVİYORUZ

“Bu iş sevgi işi. Bu işi severek yapmalısın. Sevmeyen insan bu işleri yapamaz. Mesela insanlar hafta sonu aileleri ile birlikte tatile giderken, biz burada gençlerimize, çocuklarımıza hizmet etmek için çabalıyoruz. Biz bu işi seviyoruz. Mahalle sakinlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Her zaman bizim yanımızdalar. Her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Bu nedenle artık sahamız bize az geliyor diyebilirim.” 

PLAN VE PROJEMİZİ YAPACAĞIZ

“Okulumuzun yanında çok büyük bir alan var. Oraya daha büyük bir saha istiyoruz. Mevcut sahamızda sadece küçük yaş grupları çalışabiliyor. Büyük yaş grupları için zorunlu olarak başka yerlere gitmek mecburiyetinde kalıyoruz. Okulumuzun yanındaki sahayla alakalı olarak plan ve projemizi hazırlayacağız. İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz seçim öncesinde bize söz verdi. İnşallah Hedef Halk Gazetesi’nin katkıları ve haberleriyle bu sahayı yaptırıp, gençlerimizin hizmetine sunacağız.” 

KENDİLERİNE İNANIYORUM

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan da seçimler öncesinde özellikle amatör sporlara önemli katkılarının olacağının sözünü vermişti. Taban birliklerimizle yapmış olduğu toplantılarda amatör spor kulüplerine semt sahaları, mahalle sahaları yapacaklarının sözünü vermişti. Bunları yapacaklarına da inanıyorum. Hem Halit Doğan başkanımıza, hem de İhsan Kurnaz başkanımıza inanıyor, kendilerine güveniyorum. Samsun amatörüne saha, malzeme ve maddi destekler vereceklerine eminim.” 

BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ

“Mahallelerimizi tüm kötü alışkanlıklardan kurtarmamız lazım. Onları spora teşvik ederek gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlayalım. Bizim tek gayemiz bu. Bu hedef doğrultusunda bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Bu yolda şehrimizin büyüklerinin de bizim yanımızda olacağına yürekten inanıyorum. El ele vererek Samsun gençliğini daha iyi yerlere getirebiliriz. Bu yolda herkes üzerine düşen görevi yapmalı.”

Aileler, çocuklarının çalışmalarını yakından takip ediyor.
 

karadeniz spor kulübü muharrem tosun özel röportaj