Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: "Millet 31 Mart'ta gereken cevabı verecek"

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, seçim öncesi bazı kesimlerin iftira ve çamur atma politikası içine girdiğini ve bu tür yaklaşımların ancak kendilerine zarar vereceğini belirtti. Sarıcaoğlu, ilçe esnafının gelişmesi ve kalkınması için her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, iftira atanların halkın sandıkta vereceği cevabı alacaklarını söyledi.

Sarıcaoğlu, Kavak Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kullandırdığı kredi limitlerinin düşmesini kendisine suçlamayı eleştirerek, bu tür iddiaların saçmalıktan öteye gitmediğini dile getirdi. Kendisinin esnaf çocuğu olduğunu ve her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Sarıcaoğlu, iftiranın sadece kendi beceriksizliklerini örtmek isteyenler için kolay bir yol olduğunu ifade etti.

Ayrıca, belediyeye ait binayı kooperatifin daha rahat çalışması ve esnafa daha iyi hizmet verebilmesi için verdiklerini de sözlerine ekledi. Sarıcaoğlu, Kavaklı vatandaşların, siyaseti iftira üzerine bina edenlere 10 gün sonra sandıkta gereken cevabı vereceğini vurguladı.