Kavak'ta 11 büro personeli istifa etti

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, çok sayıda büro personelini temizlik, park bahçe ve şantiyede görevlendirmek üzere yazılarını yazdı. Çalışanlar mobbing uygulandığı öne sürerek, görevlerinden istifa etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün, çok sayıda büro personelini temizlik, park bahçe ve şantiyede görevlendirmek üzere yazılarını imzaladı. İddiaya göre yeni görevlendirme yerlerinde mobbing uygulandığı öne süren personellerin istifa ettiği öğrenildi.

CHP'Lİ ESKİ BAŞKAN ŞİRKET MÜDÜRÜ OLDU

Yerel seçimlerde Meclis Üyesi Listesi'nin teslim edileceği son gün CHP Kavak İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Yeniden Refah kadrolarına katılan ve Başkan Şerif Ün'ün Meclis Üyesi Listesi'nde yer alan ancak CHP Samsun İl Yönetimi'nin Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz etmesi sonucu 'Meclis Üyesi Adaylığı' düşen Şakir Altun ise, Kavak Belediyesi'nin sosyal tesislerini bünyesinde bulunduran Kavak İmar Turizm şirketine 'Müdür' olarak atandığı öğrenildi.

11 PERSONEL İSTİFA ETTİ

Kavak Belediyesi'nde; bir önceki dönemde 'Özel Kalem, Basın Yayın, Sekreter, Yazı İşleri, Şantiye Şefi, Sosyal Tesis, Evlendirme Görevlisi, Şoför, Araç Sorumlusu ve Zabıta' müdür ve birimlerinde çalışan 26 personele yeni yerlerinin görevlendirmesi yapıldı. Personeller temizlik, park bahçe ve şantiyede görevlendirildi. 11 büro personeli kendilerine mobbing uygulandığını öne sürerek, istifa ettiği öğrenildi.

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, göreve başladığı ilk gün personelle bir araya gelerek, "Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya gelmedik, ekmek vermeye geldik" ifadelerini kullanmıştı.

samsun samsun haber son dakika kavak istifa personel