Ladik Spor'un milli gururları

TAKİP ET

Ladik'te dört yıl önce kadın futboluna yatırım yapan Ladik Spor Kulübü, çalışmaların meyvelerini almaya başladı. Kulübün iki sporcusu U15 Milli takım kampına davet edildi.

KAMPA DAVET EDİLDİLER

Dört yıl önce kadın futboluna yatırım yapan Samsun Ladik Spor Kulübü'nde emeklerin meyveleri alınmaya başladı. Kulübün Genel Koordinatörü Fatih Demirhan, yaptığı açıklamada; "Dört yılımızı geride bıraktığımız kızlar futbol takımı yapılanmamızın meyvelerini toplamaya başladık. U-15 takım kaptanımız Esila Saraç'ın ardından, Gökçe Özdemir ve Yasemin Gür, U-15 Kadın milli takım kampına davet edildi. Yaşanan bu gelişme bizler için gurur verici" şeklinde konuştu. 

HEDEFLER İYİ İNSAN OLMAK

Kadın Futbol 3. Ligi için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Demirhan, "Tamamen alt yapımızdan yetişen sporcularımızla katılmak istediğimiz 3. Lig için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mayıs ayında yapacağımız Kongre ile isim değişikliğine giderek yeni adımızla geleceğe emin adımlarla ilerlemenin çalışması içerisindeyiz. Başkanımız Ünal Aslan ve yeni yönetimimizle birlikte 'Hedefler iyi insan olmak' sloganı ile çocuklarımızın iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz" dedi.