Lider Galatasaray, Yarın Fatih Karagümrük'e Konuk Olacak

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ün konuğu olacak. Maç, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek.

Sarı-kırmızılılar, ligdeki 35 maçta 96 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, bu hafta yapılacak maçların sonucuna göre şampiyonluğunu ilan edebilir.

Fatih Karagümrük ise 37 puanla 15. sırada bulunuyor. Son 3 maçında 7 puan çıkaran Karagümrük, ligdeki mücadelesini sürdürüyor.

Galatasaray'da 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ancak takım, yarınki maça tam kadro çıkacak. Öte yandan, Arjantinli golcü Icardi, ligdeki gol krallığındaki yerini korumak ve takımına galibiyet getirmek için sahada olacak.

Son 5 lig maçında 18 gol atan Galatasaray, hücum gücünü korumaya çalışacak. Fatih Karagümrük ise son maçlarında iyi bir performans sergileyerek puanlar almaya devam ediyor.

galatasaray süper lig 36.hafta fatih karagümrükspor konuk maç futbol spor samsun haber gündem haber