Lise Öğrencilerine Kariyer Gelişimi ve Mesleki Hedef Belirleme Semineri

TAKİP ET

Bafra ilçesinde düzenlenen seminerde lise öğrencileri, kariyerlerini şekillendirme ve mesleki hedef belirleme konularında bilgi edindi.

Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, 11. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğretim üyeleri, kariyer gelişimi ve mesleki hedef belirleme konularında öğrencilerle bir araya geldi.

Seminerin açılışını yapan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Fadime Albayrak, öğrencilerin gelecekleri için önemli bir adım olan kariyer planlamasına destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

OMÜ Tarih Bölümü eski Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, Prof. Dr. Mucize Ünlü, doktora öğretim üyesi Tuğba Kara ve asistan Sevgi Akkoyun'un katılımıyla gerçekleşen seminerde öğrencilerin soruları cevaplandı. Öğretim üyeleri, deneyimlerini paylaşarak kariyer gelişimi, mesleki hedef belirleme, değerler, yetenekler ve kişisel özellikler arasındaki ilişkileri ele aldılar.

Öğrencilerle samimi bir ortamda yapılan söyleşi, soru-cevap şeklinde ilerledi ve katılımcıların sorularıyla renklendi. Seminerin sonunda, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Müdiresi Sergül Gezgiç, OMÜ öğretim üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti ve etkinliğin başarılı geçmesine katkı sağladıkları için memnuniyetini dile getirdi.

Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi OMÜ Tarih Bölümü eski Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz Prof. Dr. Mucize Ünlü seminer Kariyer Gelişimi ve Mesleki Hedef Belirleme Semineri samsun bafra samsun haber gündem haber