Markus Gisdol'dan Mesaj: "Görev Tamamlandı"

TAKİP ET

Yılport Samsunspor ile yollarını ayıran teknik direktör Markus Gisdol, yaptığı sosyal medya paylaşımında, 'Görev tamamlandı' dedi.

ŞAHSİ HESABINDAN PAYLAŞTI

Kırmızı-Beyazlıların kümede kalmasında büyük pay sahibi olan ancak yeni sezonda takımı çalıştırmayacağını açıklayan Alman teknik adam Markus Gisdol, LinkedIn isimli sosyal paylaşım platformundaki hesabından bir mesaj yayınladı.

Markus Gisdol’ün, 'Benim Samsunspor'daki görevim tamamlandı' başlığı ile paylaştığı yazıda şu ifadeler yer aldı:

BU YOL KOLAY OLMADI

“Ligin 7. haftasında kulübü devraldığımda, Samsunspor Süper Lig'de sadece 1 puanla tablonun sonunda yer alıyordu. 38. haftanın sonunda, sezonu 43 puanla 13. sırada bitirerek kulübün Süper Lig'de bir yıl daha kalmasını sağlamayı başardık. Bu yol her zaman kolay olmadı, ancak sıkı çalışmayla, bir takım olarak ve bir bütün olarak son aylardaki iniş çıkışları birlikte atlattık.”

ÇOK ÖZEL ZAMANLAR GEÇİRDİM

“Bu süreçte, takım içinde benzersiz bir ruh ve birlik oluşturmayı başardık. Bu sayede Trabzonspor'a karşı Karadeniz derbisindeki iç saha galibiyeti gibi başarılar mümkün oldu. Samsun’da geçirdiğim bu özel zaman için teşekkür etmek istiyorum. Her oyuncuya, antrenöre, yönetime, çalışana ve kulübün taraftarına teşekkür ederim. Samsunspor'a gelecekte en iyisini diliyorum. Görev tamamlandı."

samsunspor markus gisdol