Markus Gisdol Fenerbahçe maçında orta sahayı dirençli tuttu

TAKİP ET

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol, Fenerbahçe'ye karşı orta sahayı kalabalık tuttu. Sol bekte Bola'ya formayı verdi. İkinci devrede dirençli futbol Kadıköy'den bir puanı getirdi.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Samsunspor’un Alman teknik adamı Markus Gisdol’un Fenerbahçe karşısındaki ilk 11’i şu şekilde; “Okan Kocuk, Marc Bola, Zeki Yavru, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Youssef Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Flavien Tait, Emre Kılınç, Carlo Holse ve Marius Mouandilmadji.”

İkinci devreye Marius-Ercan Kara değişikliğiyle başlayan Gisdol, 79. dakikada Tait ve Emre Kılınç yerine Fofana ve Osman Çelik hamleleri yaptı. Alman teknik adam oyunun son bölümünde Zeki Yavru yerine oyuna Mustafa Haluk Tan’ı aldı.

Mücadelede Szumski, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Muhammed Gümüşkaya ve Berhan Deniz forma giymedi. Kaleci Taha Tosun’un dışında sakatlığı bulunan Gaetan Laura ve Rick Van Drongelen, kırmızı kart cezalısı Landry Dimata ve milli takımlarda olan Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Olivier Ntcham kamp kadrosunda yer almadı.