Marmaris'te 4,4 Büyüklüğünde Deprem

TAKİP ET

AFAD, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ekiplerin saha taramalarına başladığını belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, bugün saat 12.11'de Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 6,89 kilometre derinlikte olduğu bildirildi.

Muğla ve Marmaris'te Hissedildi

Depremin, Muğla ve Marmaris'te hissedildiği öğrenildi. İlk belirlemelere göre, depremin herhangi bir olumsuz duruma yol açmadığı bildirildi.

"Gelişmeleri Takip Ediyoruz"

Depremle ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da bir açıklama yaptı. Yerlikaya, AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramalarına başladığını belirtti. An itibariyle olumsuz bir durumun olmadığını kaydeden Yerlikaya, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Muğla ili Marmaris ilçesinde 4,4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak AFAD ve kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Ekipler Harekete Geçti

Depremin hemen ardından AFAD ve diğer ilgili kurumların saha taramalarına başlaması, olası hasar ve ihtiyaç tespit çalışmalarının hızla yürütüleceğini gösteriyor. Yetkililer, vatandaşları sakin olmaya ve resmi açıklamaları takip etmeye davet etti.

Muğla ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için deprem sonrası yapılması gerekenler ve alınacak önlemler konusunda bilgilendirmeler de yapılmaya devam ediliyor.

deprem Marmaris depremi afad Muğla depremi Ali Yerlikaya