Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye Olay Gönderme

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, deplasmanda Tümosan Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. şampiyonluğunu ilan etti. Mauro Icardi maçın ardından; "Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdik tabii ki. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız." dedi.

Icardi'den Şampiyonluk Sonrası Açıklamalar

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Şampiyon olduk, çok mutluyuz. Yüzde yüzümde değildim bu sezon, sakat olmasam daha fazla gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdik. Milyonlarca Euro teklifler geldi ama ben buraya başarı kazanmak için geldim. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar, biz kupa kaldıracağız." dedi.

Gelecek Sezon Planları

GS TV'ye konuşan Arjantinli golcü, "Çok mutluyum. Bir kupa daha kazandık ve rekorlar kırarak şampiyon olduk. Gol kralı oldum, takımımız şampiyon olarak ön plana çıktı. Gelecek sezon da şampiyon olmayı umuyoruz. Burada olup takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Seneye de burada olacağım inşallah ve kupalar için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Takım Arkadaşlarından Şampiyonluk Yorumları

Kerem Demirbay, şampiyonluk sonrası duygularını, "Allah büyük, en büyük biz olduk. Bunu da bugün gösterdik. Herkese eyvallah. Biz bir aileyiz. Kimse unutmasın bunu." şeklinde ifade etti.

Davinson Sanchez ise, "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Bütün sezon mücadele ettik. Şampiyon Cimbombom." dedi